Ieder bedrijf heeft haar eigen specialisme en netwerk

H.P. van Nieuwkerk Aalsmeer

Aalsmeer is, net zoals Import, gespecialiseerd in snijbloemen en blad uit Italië en Zuid-Frankrijk, maar ook in andere niche producten. Onder leiding van Rick Honing heeft Aalsmeer rechtstreeks contact met kwekers om de voorraad te voorzien van allerlei seizoensgebonden snijbloemen en blad. Dit is de jongste activiteit van H.P. van Nieuwkerk, maar inmiddels weten alle gevestigde bedrijven op Royal FloraHolland Aalsmeer de weg naar ons te vinden.

Bloemenhandel H.P. van Nieuwkerk

De Bloemenhandel, gevestigd in Naaldwijk, is gespecialiseerd in de daghandel van tulpen, narcissen, hyacinten, gladiolen, ranonkels en diverse groensoorten uit Italië, Zuid-Frankrijk en Nederland. Onder leiding van Ronald van Nieuwkerk koopt de Bloemenhandel slim in via verschillende inkoopstromen en levert het aan allerlei bedrijven binnen de bloemenveiling in Naaldwijk.

H.P. van Nieuwkerk Import

De Import afdeling van H.P. van Nieuwkerk & Zn. is gevestigd in de bloemenveiling in Rijnsburg. Vanuit Rijnsburg worden vooral Nederlandse lijnrijders voorzien seizoensgebonden importproducten. Er wordt rechtstreeks geïmporteerd uit China, Turkije, Zuid-Afrika, Bulgarije, Polen, Italië en Frankrijk. Kerstkransen, waxrozen, ranonkels, snijgroen en anjers zijn een aantal voorbeelden die Cor en Martina in het seizoen aanbieden.

H.P. van Nieuwkerk Export

Via Export worden verschillende importerende groothandels uit Duitsland, België, Frankrijk en Polen en Nederlandse lijnrijders compleet voorzien van hun dagelijkse inkoop van bloemen en planten. Middels het ervaren inkoopteam onder leiding van Bram van Nieuwkerk worden alle bestellingen scherp en volledig ingekocht en is er ook een grote voorraad beschikbaar waar de afnemers van kunnen kopen. Deze activiteit is gevestigd in Naaldwijk.

Gebr. Dings

Dings is sinds jaar en dag onderdeel van H.P. van Nieuwkerk & Zn. en is gevestigd op het Cash & Carry FloraZON in Venlo. Gedurende de gehele dag, van maandag t/m vrijdag, worden er bij Dings verse snijbloemen aangevoerd. Dankzij de inkoopkracht van H.P. van Nieuwkerk & Zn. kan Dings de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs leveren en dat maakt Dings dé ideale snijbloemenleverancier voor de bloemist.